Project Description

Havikstraat, Haarlem ca 130 m2 Huurprijs 1.850 Excl. GWE

Fraai gerenoveerde en uitgebouwde woning met ca 50m2 ruime living (incl. 3meter diepe serre), 4 ruime slaapkamers waarvan e?e?n met walk in closet, twee luxe betegelde toiletten (zwevend).

Gelegen in een buurt met alle voorzieningen die je je kunt wensen: diverse basis- en middelbare scholen, kinderopvang, sportclubs & sportvelden, en een goed aanbod winkels aan het Marsmanplein (www.delftwijk-haarlem.nl). Vlakbij de woning ligt een speelplaats. Goede busverbindingen/haltes zijn om de hoek en de aansluiting uitvalswegen randweg N208 en de Schoterbrug naar de A9 zijn ideaal.

Ondanks de aanbouw is de tuin nog 12,5m diep. Vanwege de vrije ligging en diepte heb je de hele dag zon. Een ideale oppervlakte (ca. 70m2) voor de tuinliefhebber.

Entree/gang met meter- en trapkast, luxe betegeld toilet met fraai tegelwerk en fonteintje. Ruim 50m2 L-vormige living met een mooie lichtinval door de serre en verlichting in de plafonds. Luxe keuken met eiland en alle benodigde inbouwapparatuur. De brede glazen schuifpui in de serre geeft een bijzonder ruimtelijk en vrij gevoel. Vaste trap in de hal naar…

1e verdieping: overloop met luxe toilet (zwevend) met fonteintje, hoofdslaapkamer aan de achterzijde met balkon en fraaie inloop-kleedkamer. Ruime slaapkamer aan de voorzijde en een modern gerenoveerde badkamer. Vaste trap naar…

2e verdieping: overloop, opstelling wasmachine en droger. 2 ruime slaapkamers met goede lichtinval.

Details;
– oplevering 1 november 2018
– bepaalde tijd 12 maanden
– waarborgsom 2 maanden
– gratis parkeren
– ruime sfeervolle tuin
– 4 slaapkamers!
– volledig gemeubileerd

€ 1.850,- per maand

Type: Tussenwoning
Woonoppervlakte: 130 m²
Kamers: 5
Slaapkamers: 4
Aangeboden sinds: 10-08-2018
Max. huurperiode: 12 maanden
Beschikbaarheid Vanaf: 01-11-2018