Verhuurmakelaar Haarlem

Kiest u voor de verhuur aan expats via Expats Verhuur Haarlem? Dan kiest u voor ervaring en kwaliteit. In Haarlem is expats een groeiende groep huurders. Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur aan expats en helpen u met het vinden van een geschikte huurder. Wat expats tot goede huurders maakt is het feit dat zij betrouwbaar zijn en in aanmerking komen voor woningen in het duurdere segment.

Verhuurmakelaar Haarlem: waar u zelf over na kunt denken

Expats Verhuur Haarlem ondersteunt u in de verhuur aan expats in Haarlem. Er zijn een aantal zaken waar u zelf vast over na kunt denken voor u de hulp van een verhuurmakelaar inschakelt:

-Wat zijn de totale kosten voor het verhuren van uw woning? Denk hierbij aan gas, water, licht en hypotheek kosten.
-Heeft u zelf een idee over wat de huurprijs moet worden? Wij schatten dit in aan de hand van onder andere de puntenberekening van uw woning.
-Wilt u uw huis gemeubileerd of gestoffeerd verhuren?
-Wat voor huurder ziet u graag in uw woning?
-Wilt u het beheer en onderhoud tijdens de verhuurperiode uitbesteden of zelf regelen? Expats Verhuur Haarlem neemt u het financiƫle en technische beheer graag uit handen.

Wilt u de hulp van een verhuurmakelaar inschakelen? Kies dan voor Expats Verhuur Haarlem! Vul het formulier vrijblijvend in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.