Appartement verhuren Haarlem

Ook voor het verhuren van een appartement in Haarlem bent u bij Expats Verhuur Haarlem aan het juiste adres. Haarlem is, mede dankzij de locatie, een zeer gewilde plek voor expats. Deze betrouwbare huurders ontvangen een hoog inkomen waardoor zij in aanmerking komen voor woningen in het duurdere segment. Vaak blijven expats tijdelijk; voor u als verhuurder dus ideaal. U kunt uw huis bijvoorbeeld verhuren wanneer u zelf tijdelijk weg bent of wanneer deze te koop staat.

Hoe verhuren wij uw appartement in Haarlem

Dankzij onze ruimte connecties op de huurmarkt in Haarlem kunnen wij een geschikte expat vinden voor uw appartement. Onze contacten huren vaak expats in en zijn daarom vaak op zoek naar woonruimte voor deze werknemers. Verder presenteren wij uw woning optimaal online en zorgen we dat de juiste personen het aanbod te zien krijgen. Zo is er de meeste kans op succes. Na het vinden van een mogelijke kandidaat voeren wij een uitgebreide controle uit om te garanderen dat u een betrouwbare huurder in huis haalt. Zo controleren we op identiteit, antecedenten en kredietwaardigheid. Verder stellen wij een waterdicht contract op en zijn we aanwezig bij de sleuteloverdracht.

Wilt u uw appartement verhuren via Expats Verhuur Haarlem? Wij staan u graag te woord! Vul geheel vrijblijvend het contactformulier in en u hoort zo snel mogelijk van ons.