Huis verhuren Haarlem

Uw huis verhuren in Haarlem doet u via Expats Verhuur Haarlem! Bij ons is alles mogelijk, welke vorm van verhuur dan ook. Zo helpen wij u met het verhuren van een kamer, appartement, woonhuis of studio. Wilt u gemeubileerd verhuren of liever gestoffeerd? Tijdelijk of voor onbepaalde tijd? Het is allemaal aan u.

Handige tips huis verhuren Haarlem

Expats Verhuur Haarlem is gespecialiseerd in de verhuur aan expats. Denkt u er over na om uw huis voor de verhuur aan expats aan te bieden? Of voor een andere doelgroep? Met deze handige tips spreekt uw woning veel mogelijke huurders aan:

>>Uw woning inrichten voor de ideale huurder

U bent zelf diegene die weet wat voor huurder u graag in uw huis ziet. Een alleenstaand persoon, een werkend stel of misschien wel een gezin. Hier kunt u rekening mee houden in de inrichting van uw woning. Expats in Haarlem richten zich op het duurdere segment. Ook hier kunt u de inrichting op aanpassen.

>>Zorg voor een neutrale inrichting

Als u uw woning gemeubileerd aanbiedt is het verstandig om de inrichting neutraal te houden. Dit omdat mensen verschillende smaken hebben en zo spreekt u een groter publiek aan. Vermijd felle kleuren op de wanden en excentrieke meubels.

>>Plaats moderne en goed werkende apparatuur

Omdat expats meer betalen voor een woning, verwachten zij goede kwaliteit. De apparatuur in een huis dient in goede staat te zijn en er zijn moderne voorzieningen vereist.

>>Bied uw huurder mogelijkheden

Door een woning in Haarlem gemeubileerd aan te bieden, maar met de optie om de meubels weg te halen spreekt u een groot publiek aan. Andersom is dit natuurlijk ook het geval.

Bent u geïnteresseerd in huis verhuren Haarlem? Vul het contactformulier in en u hoort zo snel mogelijk van ons.