Woning verhuren expats

Wilt u een woning in Haarlem verhuren aan expats? Dan bent u bij Expats Verhuur Haarlem aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw huis verhuurd wordt aan een geschikte huurder en regelen alle praktische zaken hier omheen.

Voordelen Expats Verhuur Haarlem

Expats Verhuur Haarlem is een verhuurmakelaar met vele jaren ervaring in de verhuur aan expats. Wij beschikken over een groot netwerk van bedrijven die regelmatig woonruimte voor buitenlandse werknemers zoeken. Daarnaast verhuren wij ook in elk ander segment, van kamer tot villa. Expats Verhuur Haarlem screent alle potentiele huurders op kredietwaardigheid en antecedenten en wij controleren legitimatiebewijzen. Wij hebben beschikking tot een eigen juridische afdeling en maken waterdichte huurovereenkomsten op maat. Wij rekenen geen oneerlijke aanhuurkosten aan huurders, wij treden 100 % voor de verhuurder op.

Werkwijze

Expats Verhuur Haarlem plaatst uw woning op diverse websites voor woningzoekenden om snel een geschikte huurder te vinden. Ook sturen wij een woningmail rond waarin uw huis getoond wordt. Alle kandidaten worden uitvoerig gescreend, en er wordt een correct huurcontract opgesteld als de juiste huurder is gevonden. Verder voeren wij een inspectie van de woning uit en zijn we aanwezig bij de sleuteloverdracht. Expats Verhuur Haarlem biedt ook financieel en technisch vastgoedbeheer aan: vraag ons naar de voorwaarden.

Wilt u uw woning verhuren aan expats? Neem snel contact met Expats Verhuur Haarlem op om de mogelijkheden te bespreken.